Dineren in een restaurant

Deelnemende StreetSmart-restaurants verzamelen niet alleen donaties, maar nodigen ook regelmatig daklozen die in de opvang zitten, uit voor een gratis diner.

Daarnaast kunnen in de feestmaand december ook gezinnen die het minder hebben van een luxe maaltijd in een restaurant genieten. Dit wordt enorm gewaardeerd!

Wat deelnemers zeggen

‘Het was een heerlijke avond bij de Mazzo, met hele goede service en voortreffelijk eten. Hartelijk dank voor deze mooie avond.’ – Annelies

‘We hebben een ontzettend hartverwarmende avond gehad! We zijn heerlijk verzorgd en verwend door Ivo en zijn team. Het eten was zalig en verrassend. Onze zoon tolde de deur uit, zo vol zat z’n buikje en onze dochter bleef eten van de lekkere vis en aardbeien. Echt een super avond! We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor deze unieke kans en ervaring.’ – Kimberly

Aanmelden

Meld je aan als restauranteigenaar (hotels, koffiebars en andere gelegenheden kunnen ook meedoen) en doe in november en december mee. Het is gemakkelijk en kost jou niks.

Wil jij StreetSmart ook ondersteunen?

Maak dan vandaag nog een donatie aan ons over of doneer je statiegeld.

Neem contact op

Neem contact met ons op over deelname of vrijwilligersmogelijkheden. Heb je vragen of handige tips voor ons? Dat horen we graag!